Projekční tabule XF Touch Wing - 128x201 cm - 16:10

Kód: 17106.201
Neohodnoceno
Značka: SV
22 017 Kč / ks 18 196 Kč bez DPH
do výroby (na dotaz)
Možnosti doručení
Křídlová projekční tabule s extra rovnou plochou, určena pro dotykové interaktivní projektory jako např. Epson EB-695Wi.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Projekční tabule XF mají díky speciální sendvičové konstrukci velmi rovný povrch, navíc také mají sníženou hmotnost. Keramický projekční povrch je magnetický, popisovatelný za sucha stíratelný se zárukou na smazatelnost 25 let. Matné provedení eliminuje odlesky a zajišťuje velmi dobrou viditelnost.

Projekční tabule XF s velmi rovnou projekční plochou jsou navrženy zejména pro interaktivní projektory s ultrakrátkou projekční vzdáleností. K dispozici jsou projekční tabule pro dotykové i nedotykové projektory. Šedá plocha v horní části tabulí XF Touch je určena pro umístění snímače pohybu. Kombinací projekční tabule XF a interaktivního projektoru získáte plnohodnotnou interaktivní tabuli se všemi běžnými funkcemi navíc s extrémně odolným keramickým povrchem.

Možnosti využití jsou velmi široké, proto je možné dodat i zvedací mechanismus, který dále zlepšují a rozšiřují uživatelský komfort.

Doplňkové parametry

Kategorie: Projekční tabule XF s velmi rovným projekčním povrchem
Záruka: 2 roky
Povrch tabule: keramický projekční
Rozměry: 128x201 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: